Ny tillvaro

Ja, vart ska jag egentligen börja? Jag har för närvarande min bas hos min tränare på Ridakademi Norr i Vännäs. Vår hästgård i Robertsfors ska säljas, eftersom den inte uppfyller behoven som uppkommit i takt med att min verksamhet utvecklats. Kort och gott så behöver jag mer utav en anläggning med ridbana och ridhus, inte bara en mysig hästgård. Är oerhört tacksam över att Katrin låter mig hålla till här, en period framöver.

Eftersom jag varit sjuk ett antal månader har jag väldigt få hästar för närvarande. Enbart mina egna, inga tränings- eller försäljningshästar. Håller mig däremot sysselsatt ändå, och har lagt fokus på att lära mig så mycket som möjligt och utvecklas både som person såväl som ryttare. Verksamheten med företaget får komma igång mer igen mot sommaren, när jag förhoppningsvis har frisknat till helt.

Zack känns fantastisk just nu. Dagen vi filmade så blåste det storm och dånade verkligen i ridhusväggarna, men ändå skötte han sig exemplariskt (om än något spänd). Det är kul att känna att vi börjat komma tillrätta litegrann med all hans inre stress och oro. Vi har en lång väg kvar innan vi är ”där vi borde vara”, men att vi har kul tillsammans är det åtminstone ingen tvivel kring – världens bästa läromästare!

Kommentera